dissabte, 21 d’abril del 2018

Menú 20 Abril 2018

Menú 20 d'Abril 2018 .
Homenatge a la cuina valenciana i a la ciutat d'Alcoi per les seues festes.


Cacau i tramús(Esferificacions de tramús)
Esgarraet en capellà fumat
Titaina del cabañal en rosquilletes
Bollit en textures
Mandonguilla d'abaetjo
Sanc en ceba
Coquetes de gamba en bleda
Figatell de la Ribera
Ensalada valenciana(Gelatina de tomaca transparent,perles d'encisam)
Olleta Alcoiana
All i pebre d'anguila con albondigas de sepia
Ballotina de pato a la Naranja
Bizcocho de naranja con crema de Arnadí,espuma de naranja y helado de monxavena
Familia:
Ensalada Valenciana
Arroz de coliflor,bacalao y ajos tiernos













































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada